Uusi alku

Vanha "nettipäiväkirjani" tuli hiljattain tiensä päähän. Syitä ratkaisuun oli monia. Ehkä tärkein oli se, että kyseisen blogin kirjoittaminen jäi koko ajan vähemmälle ja vähemmälle. Tuntui siltä, ettei mnulla ollut oikeastaan enää mitään järkevää sanottavaa. Tähän tunteeseen saattoi hyvinkin vaikuttaa se, ettei kirjoituksissa ollut juurikaan minkäänlaista nk. punaista lankaa.  Nyt olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että haluan jatkossa kirjoittaa minua kiinnostavista - ja miksei myös ajankohtaisista asioista.

Tästä blogista kehittynee edeltäjäänsä asiapitoisempi. Henkilökohtaiseen elämääni liittyvät sattumukset eivät tule olemaan yhtä suuressa roolissa kuin aikaisemmin. Tällaisten juttujen vuodattaminen keskittynee jatkossa naamakirjaan. Sitä, miten tiheään tahtiin tämä blogi tulee päivittymään, on vaikea sanoa, Mutta pyrin siihen, että uusi blogikirjoitus näkisi päivänvalon noin kerran viikossa.

Te, jotka syystä tai toisesta löydätte tienne blogiini voitte myös esittää ajatuksianne siitä, millaisista asioista haluaisitte lukea aivoituksiani. Joten kaikki asialliset ideat ja kommentit ovat tervetulleita.

PALAILLAAN!

Kommentit