VOIMAANNUTTAVIA SITAATTEJA

"Katso,
ehjimmät meistä
on sirpaleista tehty."
- Tommy Tabermann

”Onnellinen on se ihminen, joka osaa nauttia pienistä asioista, arkipäiväisistä tapahtumista auringonpaisteesta, linnuista langoilla, aamiaisesta, päivällisestä, lounaasta, aamun lehdestä postilaatikossa, vastaantulevasta ystävästä - Niin monet tavoittelevat elämän nautintoja menemällä niiden ohitse.” (Tommy Tabermann)

”Sisu ei ole yksinomaan synnynnäinen ominaisuus tai taipumus. Se on päätös toimia ja järeä työkalu, jonka avulla me voimme muuttaa itseämme ja sitä kautta elinympäristöämme. Elämä on sisumatka, jolle meidät on kaikki kutsuttu ja jossa jokaista tarvitaan.” (Emilia Lahti 2014.)

"Sivistys on sitä, että ihminen löytää omat voimavaransa ja ulottuvuutensa ja ryhtyy miettimään, millä tavalla hänen koko ihmisyytensä pääsee esiin tässä elämässä ja mitä hän voi antaa toisille." (Reijo Wilenius 2015).

 ”Ajattelumme on usein kasvumme este. Uskomme enemmän sitä, mitä ajattelemme kuin sitä, mitä meistä voisi tulla, jos vain uskaltaisimme luottaa.” (Tommy Hellsten 2014.)

”Et saa koskaan tietää, kantavatko siipesi, jos et milloinkaan rohkene levittää niitä ja heittäytyä niiden kannateltavaksi” (Tommy Hellsten). 

 "Rikki on vain kuvitelma, uusi unelma voi täyttää huomisen. Paljon onnen sirpaleita taakseen jättää meistä aivan jokainen. Unelmia sortuneita, joista rakentaa vois ehjän huomisen.  Onnen sirpaleista, hetkistä murtuneista kasvaa kivijalka rakkauden.”  (Hector laulussaan Onnen sirpaleita 2014.)

”Näe maailma hiekanjyvässä, ja taivas kukkasessa, näe ääretön kämmenellä, ja ikuisuus tuokiossa" (William Blake).

 ”Ole aina mieluummin ensiluokkainen versio itsestäsi kuin toisen luokan versio jostakusta muusta” (Judy Garland).

"Sulla on jalat ja ne kuljettaa.
Sulla on pää, joka ajattelee.
Sulla on sydän, joka johdattaa.
Sulla on sielu.
Sinä teet oman tiesi, joka vie minne viekin.
Kaiken rakkauden, minkä annat, sen sä saat aina takaisin."
(Paula Koivuniemi & Toni Virtanen duetossaan Oma tie, 2016.)


Kommentit